dijous, 4 d’octubre de 2012

Ens presetem 

 Ens presentem, som els nens de tercer de l'aula d'acollida:


Ni hao! Hola!
Em dic Huiji  i vaig a 3r. Sóc de Xina ,de la ciutat de wanzhou. Estic molt contenta de viure a Santa Coloma, m'agrada jugar amb la meva amiga Lúcia  i  anar al Salvat.
zaijian! adèu!

 Em dic Zepeng .
Tinc 8 anys.
Sóc de Xina.
Visc a Santa Coloma de Gramenet.
Vaig a 3r.

 Hola! Em dic Roberto Carlos  i vaig a 3r. Sóc de la República del Paraguai  . Estic molt content de viure a Santa Coloma, m'agrada jugar amb els meus amics Iker, Miguel i Toni . M'agrada molt  anar al Salvat, aquest estiu he anat a a visitar la meva àvia i els meus tiets.
 adèu!

 Hola! Em dic Litzi   i vaig a 3r. Sóc de la República Dominicana . Estic molt contenta de viure a Santa Coloma, m'agrada jugar amb les meves amigues  Xiaoyu i Ariana . Vaig  a l'escola Joan Salvat Papasseit, aquest estiu he anat a a visitar la meva tieta que viu a Mataró i té un hort molt gran.  Ahir vam anar a l'hort de l'escola a treure males herbes, netejar una mica i collir uns tomàquets.  Image and video hosting by TinyPic
Adjudants de fotografia: Chenxue i Muhammad

 

2 comentaris:

pililopez ha dit...

Estem molt contents de tenir el Zepeng a la classe de 3r A. Acaba d'arribar de la Xina. Esperem que aviat ens pugui explicar moltes coses.

pililopez ha dit...

A 3r A estem molt contents de tenir al Zepeng a la classe. Esperem que aviat pugui explicar-nos moltes coses!