dimarts, 15 de gener del 2013

Fem de periodistes

A voltem pel món farem de periodistes !!!

 Proposta de treball és: Us agradaria fer de periodistes? Ara teniu l'oportunitat d'entrevistar a personatges famosos per a un nou diari que apareixerà properament.

 Per preparar l'entrevista, 1r hem llegit una entrevista feta al Mag Lari i hem contestat unes preguntes sobre l'entrevista, després hem proposat qui volem ser nosaltres, hem de cercar informació sobre un personatge i fer una petita presentació, llavors uns companys d'un altre escola ens faran preguntes del nostre personatge i nosaltres les contestarem com si fossim ell. Per un altres banda hem de triar un personatge dels que proposen els nostres companys i elaborar preguntes.

 D’aquesta manera, cada equip d’alumnes assumeix dos rols:
 1 .- Rol de periodista, elaborant una breu presentació i les preguntes que ha de respondre el personatge que han triat, entre cinc i deu preguntes.
 2 .- Rol de personatge entrevistat, responent les preguntes que li farà l’equip de periodistes que s’ha adjudicat l’exclusiva.

 Nosaltres hem triat com a personatge Doraemon i els seus amics, l'escola Beethoven de Santa Coloma ens ha triat per fer preguntes. I nosaltres hem triat entrevistar el jugador de futbol Xavi Hernàndez del Barça.