dijous, 14 de febrer del 2008

EL 14 DE FEBRER: SI A L’ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT





El dijous dia 14 de febrer els llapis, les gomes i els ordinadors no treballaran al bloc del Planeta Terra. No és festa, és un dia especial.

Al "CUC" del SALVAT ens divertim i aprenem perquè l’escola és un bonic lloc de reunió de molts amics i el Planeta vol que continuï sent així.

El "CUC" del SALVAT no vol una escola diferent. Vol una escola igual per a tothom! Vol una escola rica en cultures!

On els mestres poguem disfrutar i riure amb els nostres nens al mateix temps que creixen es fan grans i es converteixen en metges, en advocats, … o senzillament on es formen per després ser allò que més els agradi ser.

Al "CUC" del SALVAT li agrada viure l’escola en directe, abraçar, estimar, … no li agrada una escola feta en un despatx per persones que ja no es recorden de quan ells eren nens o que només visiten les escoles quan hi ha uns interessos concrets.


El jueves día 14 de febrero los lápices, las gomas y los ordenadores no trabajaran en el bloc del "CUC del SALVAT. No es fiesta, es un día especial.

En el "CUC" del SALVAT nos divertimos y aprendemos, porqué la escuela es un lugar bonito donde se reunen muchos amigos y el Planeta quiere que continue siendo así.

El "CUC" del SALVAT no quiere una escuela diferente. ¡Quiere una escuela igual para todos! ¡Quiere una escuela rica en culturas!

Donde los maestros podamos disfrutar y reir con nuestros niños al mismo tiempo que crecen y se hacen mayores para convertirse en médicos, en abogados, … o sencillamente donde se hacen persones para después realizarse en lo que más les guste.

Al "CUC"del SALVAT le gusta vivir la escuela en directo, abrazar, querer, … no le gusta una escuela hecha entre paredes bonitas y muebles preciosos donde trabajen los que ya no recuerdan su niñez y que la escuela sea sólo un lugar de visita cuando hay unos intereses concretos.

Amb el permís del PLANETA TERRA