divendres, 26 de juny del 2009

La llegenda del "Fil Vermell"


Hi ha una llegenda d'origen xinès "La llegenda del fil vermell" que diu:

" Un fil vermell invisible connecta a aquells que estan destinats a trobar-se, malgrat el temps, del lloc i les circumstàncies. El fil pot tensar-se, enredar-se, però mai trencar-se".

Ens tornarem a trobar.


2 comentaris:

Roser ha dit...

Ben certa que és aquesta llegenda.
Mai es podrà trencar el fil que ens ha unit. Malgrat que jo no hi seré al Planeta Terra. Les circumstàncies i la realitat ens han fet arribar a aquest punt. Només resten 4 Planetaires i al gener en seran 2.
Jo vull reempredre la meva tasca a l'Aula Ordinària amb alumnes dels Planeta Terra.
Ha estat una experiència inolbidable mantenir al llarg d'aquest temps aquesta amistat. Ben segur que es mantindrà.
El Planeta Terra no desapareixerà però la seva incidència serà més esporàdica.
Em costarà molt trencar les arrels, però ... Cucs, Esmeralda heu estat el millor que he trobat en molt de temps. Sempre estaré a l'altra banda seguint les vostres patjades.
Una abraçada.

Esmeralda ha dit...

Els Cucs i jo trobarem a faltar les vostres entrades, assídues, al Planeta però no dubteu que us seguirem igualment i mantindrem el contacte.

Durant aquests cursos el nostre Fil Vermell s'ha fet molt fort i dubto que algú el pugui trencar, només m'ha quedat una coseta sense complir: fer una trobada i poder intercanviar una abraçada amb tots vosalres.

En quan al teu canvi a l'Aula ordinària, que et diria jo... venim de l'AO crec que els teus alumnes guanyaran doncs el pas per les Aules d'Acollida et canvien per millor.
Les mestres som com l'argila, impermeables però no de sentiments i moldejables, ens adaptem quasi a tot. Som "todo terreno".

És curiós i agradable veure com mitjançant el blog, es pot contactar i conectar amb persones que feia ni res no sabies de la seva existència.

Per nosaltres ha estat un plaer fer un amics com vosaltres.
Seguirem en contacte.
Una abraçada Planetaire.