diumenge, 3 de gener del 2010

La nit més màgica



La Cavalcada de Reis arriba aquest dimarts 5 de gener a Barcelona amb un gran espectacle en moviment de cinc quilòmetres de recorregut, en el qual ses Majestats els Reis Mags aniran del Pailebot Santa Eulàlia fins a Montjuïc omplint la ciutat de màgia en la nit més especial de l'any.

De la Ciutadella a la Font Màgica
La Cavalcada de Reis, que sortirà de l'avinguda del Marquès de l'Argentera -al costat del Parc de la Ciutadella- a les 18.30 hores, aposta enguany més que mai per la creació artística de la ciutat amb la participació de companyies professionals, escenògrafs i coreògrafs que recrearan els móns originaris dels Reis durant la desfilada.


El seguici, retransmès en directe per Barcelona Televisió, passarà després per la Via Laietana (19.00 hores), la plaça d'Urquinaona i el carrer de Fontanella (19.20 hores) per arribar a la plaça de Catalunya i al carrer de Pelai quan siguin aproximadament les 19.30 hores.


Des d'aquí continuarà per la plaça d'Universitat i la Ronda de Sant Antoni (19.45 hores), el carrer de Sepúlveda (20.00 hores), el carrer de Vilamarí i el carrer de Lleida fins arribar, segons està previst, a l'avinguda de Rius i Taulet al voltant de les 21.00 hores